El sector turístic viu ancorat al segle dinou

El sector turístic viu ancorat al segle dinou La Guinness Storehouse, atracció amb més visitants / Foto: Liffey

El turisme a Irlanda viu un molt bon moment després d'haver travessat uns temps força difícils durant la crisi econòmica i la xifra de visitants no para de superar la dels anys anteriors. De tota manera, alguns dels actors en aquest sector s'han queixat que la infraestructura de bona part dels llocs turístics no està preparada per a les modernitats i tecnologia actuals.

Entre altres problemes que han denunciat alguns operadors turístics hi ha la manca d'aparcament al costat dels llocs a visitar o el nombre limitat de lavabos. Una altra queixa força habitual té relació amb la tecnologia i és que no hi ha gaires atraccions turístiques on es pugui fer una reserva per internet a fi d'assegurar-se una entrada; a la Irlanda rural, hi ha molts llocs on no es pot pagar amb targeta.

Un altre problema és l'ús limitat de les xarxes socials de molts llocs turístics per a fer promoció, amb informació que només s'actualitza de tant en tant. En definitiva, que hi ha una cultura del mínim esforç amb l'únic objectiu d'omplir l'expedient, tot i que també s'ha de tenir en compte que les plantilles s'han reduït molt respecte al nivell d'abans de la crisi i no s'han recuperat malgrat l'augment de visitants.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2xqyh4b

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt