Ryanair cancel·la 50 vols diaris durant 6 setmanes

Ryanair cancel·la 50 vols diaris durant 6 setmanes L'ala d'un avió de Ryanair / Foto: Liffey

El fet d'haver treballat a plena capacitat durant els mesos de juliol i agost sumat al canvi al calendari de vacances de l'empresa ha obligat Ryanair a cancel·lar entre 40 i 50 vols diaris durant les sis setmanes vinents, des d'avui 16 de setembre fins a final d'octubre. La companyia aèria de baix cost, que és líder a Europa en superant els 100 milions de passatgers, opera més de 2.500 vols cada dia, per la qual cosa la incidència afectarà un 2% dels seus trajectes.

L'origen de tot plegat és que a partir del gener del 2018 l'empresa estarà obligada per l'autoritat reguladora europea a implementar un nou calendari laboral, on s'hi inclouen els dies de vacances disponibles, i si fins ara el de Ryanair anava d'abril a març, a principi d'any l'haurà de canviar per un que vagi de gener a desembre.

Amb tot, la companyia ha vist que no hi ha temps suficient per a liquidar totes les hores extra que pilots i tripulació de cabina han acumulat durant els mesos d'estiu i ha decidit de cancel·lar vols durant les sis setmanes vinents. Els passatgers afectats ja han estat informats i a banda de demanar-los disculpes Ryanair els ofereix dues possibilitats: el reembors dels diners o volar un altre dia. De tota manera si no avisa amb una antelació de, com a mínim, dues setmanes la companyia estaria obligada a compensar els passatgers.

Font: RTÉ

URL curta: bit.ly/2xGXFDz

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt