Tancat el famós pont de corda de Carrick-a-Rede

Tancat el famós pont de corda de Carrick-a-Rede El pont de corda de Carrick-a-Rede, Comtat d'Antrim / Foto: Van Helsing via Wikipedia

El National Trust britànic, l'ens que s'encarrega del manteniment del patrimoni públic al Regne Unit i Irlanda del Nord, ha anunciat que el famós pont de corda de Carrick-a-Rede (Comtat d’Antrim) romandrà tancat durant un temps indeterminat després que la nit de dimarts a dimecres uns brètols van tallar algunes de les cordes que el sustenten, això sí, sense fer-lo caure.

La policia nord-irlandesa ha fet una crida a tot aquell que hagués pogut veure activitats sospitoses a la zona a aportar informació a fi d'intentar trobar els malfactors. Mentrestant, un equip d'enginyers analitzarà l'estructura i decidirà què s'ha de fer; en aquest sentit, el National Trust ha recordat que la seguretat dels visitants és la seva prioritat número u però també ha informat que la resta d'àrees romanen obertes sense restriccions.

El pont va ser instal·lat als afores de Ballintroy l'any 1775 per uns pescadors de salmó i està fet de corda i fusta, per la qual cosa s'ha hagut de renovar diverses vegades. La seva espectacularitat, fa 20 metres de llarg i queda penjat 30 metres per sobre del mar, ha atret centenars de milers de visitants durant les darreres dècades, que solen anar el mateix dia a l'altra icona paisatgística de la zona, la Calçada dels Gegants, aprofitant la seva proximitat.

ACTUALITZACIÓ 26/05/17 A LES 18h: el pont ja torna a estar obert.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2qUwqk5

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt