Dies durs per als fans de Fair City però amb final feliç

Dies durs per als fans de Fair City però amb final feliç Els actors de Fair City celebrant l'episodi 4.000 / Foto: @RTEFairCity via Twitter

La vida dels seguidors de Fair City, el popular serial emès des de fa més de 27 anys per RTÉ i que al setembre va arribar al capítol 4.000, no serà gens fàcil durant la setmana vinent i és que esdeveniments de gran interès general com són la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions i la semifinal d'Eurovisió faran que els vespres siguin un autèntic malson.

En condicions “normals” Fair City s'emet dimarts, dimecres, dijous i diumenge però aquesta setmana només se salvarà el diumenge, això sí, amb una ració doble ben farcida de drama a fi de compensar el greuge. En aquest sentit hi ha rumors apuntant a l'alliberament de la Katy, segrestada ara fa un any i a qui molts fans de la sèrie volen veure lliure, fins al punt d'haver endegat peticions a internet a fi de pressionar els guionistes.

Per la seva banda, RTÉ ha reconegut el problema i ha afirmat que enguany Fair City ha hagut de deixar pas a altres emissions en vuit ocasions. De tota manera, sempre és per coses importants, com Eurovisió, la Lliga de Campions o el festival Rose of Tralee. Un portaveu de la cadena ha assegurat a The Irish Sun que a l'hora de decidir canviar la programació habitual sempre s'intenta causar les mínimes molèsties possibles als teleespectadors.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2pS6vtl

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt