Què fem amb l'antiga seu del Banc Central?

Què fem amb l'antiga seu del Banc Central? Antiga seu del Banc Central a Dame Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Un cop els treballadors del Banc Central d'Irlanda s'han traslladat a la seva nova seu de North Wall Quay (Dublin 1), a la zona dels Docklands, estrenant edifici dilluns passat amb inauguració a càrrec del ministre d'Economia, Michael Noonan, ara la pregunta és què passarà amb la que des de final dels setanta havia estat la seu del regulador financer a Dame Street (Dublin 2).

L'edifici va ser venut al gener a la immobiliària Hines Ireland per un import aproximat de 67 milions d'euros i des de llavors s'ha mantingut una ronda de contactes entre diverses parts interessades a fi de determinar quina seria la millor opció de futur. De moment no s'ha concretat res però Hines anirà desgranant els seus plans durant els propers dies, amb visita dels regidors municipals inclosa.

Una de les mesures que s'han posat sobre la taula és la retirada de la reixa que encercla l'edifici, amb la qual cosa es guanyaria espai per als vianants a la plaça on està situat. Tenint en compte l'alçada de l'immoble, molt superior als edificis del voltant i motiu de polèmica durant la seva construcció, molt probablement es dedicarà el pis de dalt de tot a un bar o restaurant que tindrà les vistes panoràmiques com a reclam principal.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2pkMATa

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt