Dia de la Dona amb un Fair City 100% femení

Dia de la Dona amb un Fair City 100% femení Petites diferències entre dones / Foto: pantalla RTÉ.ie

Avui vuit de març, Dia Internacional de la Dona [Treballadora], hi haurà diverses iniciatives i actes per tal de celebrar-ho, entre les quals la de Fair City, l'exitós serial televisiu que cada vespre emet la cadena pública RTÉ i que el setembre passat va superar els 4.000 capítols explicant tot allò que passa a Carrigstown, una ciutat amb nom fictici però ambientada a Dublin.

L'episodi d'avui tindrà la particularitat que serà 100% femení, és a dir, que només hi apareixeran dones; els homes quedaran fora de pantalla. L'acció transcorrerà al pub McCoy, on les dones hi faran una tancada i on sorgiran algunes bregues entre les protagonistes arran de dos problemes que afecten la majoria de mortals en la seva vida diària: l'amor i els diners.

Pel que fa a l'amor algunes dones descobriran l'afer extramarital entre el Paul i la Hayley i pel tema calers hi haurà una trifulga entre la Jane i l'Orla, que es discutiran per uns diners del Dermot, el comptable, que han desaparegut misteriosament. De tota manera no tot seran baralles i la Debbie i la Rose finalment faran les paus.

Brigie de Courcy, la productora executiva del serial, ha explicat que ja fa temps que ho preparaven i durant els darrers capítols s'ho han fet venir bé per tal d'encarar la recta final i provocar que els xocs entre fèmines tinguessin lloc avui. Segons de Courcy, és la primera vegada que en un serial fet a Irlanda només hi apareixen dones, tot i que en el cas de Fair City n'hi ha algunes que hi tenen molt de protagonisme la majoria de dies, i espera que els seguidors de la sèrie hi responguin positivament.

Font: Herald

URL curta: bit.ly/2mD2Uyg

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt