Vacant per a un tastador d’entrepà de pollastre

Vacant per a un tastador d’entrepà de pollastre El Supermacs d'Eyre Square, Galway / Foto: Liffey

La recuperació econòmica és un fet, les xifres d'atur no paren de baixar, cada vegada hi ha més gent treballant... un escàndol, escolti. Així doncs, les vacants surten de sota les pedres i són per a un ampli ventall de treballs, fins i tot de... tastador d'entrepà de pollastre al grill. Pot semblar una broma però no, és veritat, la cadena irlandesa de menjar ràpid Supermac's cerca un “Mistery Grilled Chicken Sandwich Taster”.

La tasca a dur a terme per la persona que aconsegueixi la plaça consistirà a anar d'incògnit als establiments que Supermac's té repartits arreu d'Irlanda, demanar un dels diversos entrepans de pollastre al grill que hi ha al menú, fer-li una foto i verificar que el producte compleix amb els estàndards de preparació i qualitat establerts.

Entre d'altres coses s'haurà de comprovar que l'enciam sigui cruixent, que la ceba sigui vermella i tingui bon gust, que el panet sigui rodó i fresc, que la salsa s'hagi col·locat al centre del panet i que el pollastre tingui un gust suficientment acceptable. Al final s'haurà d'atorgar una puntuació global tenint en compte tots aquests elements.

El candidat ideal és algú a qui li encanti el pollastre irlandès fresc i que sigui imparcial en la seva crítica de gustos. Tot i que no és un requisit indispensable, puix que s'oferirà formació en la matèria, és desitjable tenir experiència en menjar exquisit.

Font: The Journal.ie

URL curta: bit.ly/2lwQKn2

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt