S'adorm un membre del jurat i els envien cap a casa

S'adorm un membre del jurat i els envien cap a casa La Cort Penal de Dublin a Parkgate Street, Dublin 8 / Foto: Liffey

Ja se sap que el llenguatge de la justícia pot adormir fins i tot les vaques però com que a la Cort Penal de Dublin no hi deixen entrar animals els que s'adormen són els que assisteixen als judicis. En cas que sigui algú del públic no passa res, a no ser que ronqui molt fort i desperti els altres, però si es tracta d'un membre del jurat la cosa canvia perquè hi entra una qüestió legal.

Això és el que va passar ahir durant un judici quan, al cap de 15 minuts d'haver començat la seva exposició, l'advocat denunciant explicava el concepte “més enllà del dubte raonable” (que l'evidència presentada no pot generar cap dubte raonable que la invalidi) quan un membre del jurat va ser enxampat fent una becaina, havent de ser despertat per un dels individus que té cura del jurat.

Després d'una petita pausa l'advocat defensor va informar el jutge que hi havia hagut un segon membre del jurat que també semblava que havia aclucat els ulls. Així doncs, seguint el procediment legal, que no permet substituir membres del jurat un cop ha començat el judici, el jutge va deixar marxar tothom després de donar-los les gràcies pel seu servei. Avui hi haurà un nou jurat i s'espera que sigui més despert.  

Font: RTÉ

URL curta: bit.ly/2l1ZmCi

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt