Un 75% de farmàcies han patit actes delictius

Un 75% de farmàcies han patit actes delictius Una farmàcia a The Liberties, Dublin 8 / Foto: Liffey

Segons revela un estudi dut a terme per l'Irish Pharmacy Union (IPU), l'organització que agrupa les farmàcies irlandeses, tres de cada quatre establiments han patit actes delictius, el 25% dels quals es podria considerar com a violent. La conclusió de l'estudi descriu com a molt preocupant la situació dels treballadors de les farmàcies, que estan exposats a un nivell de violència cada vegada més alt.

En aquest sentit, Daragh Connolly, president de l'IPU, denuncia que la violència no només és física sinó també psicològica, un fet que té un efecte molt negatiu en els professionals del sector, que solen ser vistos com a víctimes fàcils. A més, s'hi ha d’afegir el cost econòmic dels robatoris, tant en diners com en productes; segons sembla, un dels productes més populars entre els malfactors és la crema de bronzejat (fake tan).

A fi de revertir la situació, que considera totalment inacceptable, Connolly demana més mà dura a la justícia i és que la majoria de malfactors especialitzats en farmàcies són multireincidents.

Font: Irish Examiner 

URL curta: bit.ly/2jTjrKB

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt