Procés de selecció al Luas centrat en les dones

Procés de selecció al Luas centrat en les dones Un comboi de Luas a The Point, Dublin 1 / Foto: Liffey

Fa unes setmanes era Dublin Bus qui anunciava la seva voluntat de feminitzar la part de la plantilla que seu darrere d'un volant, on fins al moment hi hagut una majoria aclaparadora d'homes, i ara és Transdev, l'operador privat del Luas, el tramvia de la capital irlandesa, qui ha endegat un procés de selecció centrat en les dones, malgrat que també està obert a homes, i és que en aquest moment només hi ha vuit dones conduint tramvies per Dublin.

A fi de convèncer les que puguin estar una mica indecises pensant que aquesta feina és només per a homes Transdev ofereix beneficis socials com dies de vacances per a les que es casin així com un passi gratuït per a les dues línies de tramvia. Els requisits que es demanen són haver obtingut el Graduat Escolar, tot i que haver aprovat la Selectivitat farà augmentar les possibilitats, i tenir un carnet de conduir net.

El procés de selecció, que ha estat necessari per tal de poder fer front a l'augment de feina que hi haurà un cop entri en servei el Luas Cross City a final d'aquest any, consistirà en una entrevista basada en les competències de les candidates i una revisió mèdica.

Font: Newstalk

URL curta: bit.ly/2jBIArJ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt