Una casa flotant del Canadà arriba a una platja de Mayo

Una casa flotant del Canadà arriba a una platja de Mayo La casa flotant arribada a la costa de Mayo / Foto: Ballyglass Coast Guard Unit

Aquest passat cap de setmana la platja de Drum, al nord del comtat de Mayo, va rebre la visita d'una casa que, segons sembla, ha creuat tota sola l'oceà Atlàntic seguint el corrent marí. En una inscripció a l'interior de l'habitacle el seu propietari, un tal Rick Small, fa donació de la casa a qui la necessiti, és a dir, a algú que no en tingui i que a més s'estalviaria la factura de la llum perquè té diversos panells solars instal·lats a la teulada.

La casa està feta de fusta i de material aïllant, que li ha permès d'aguantar els embats dels elements durant els dos mesos que es creu que ha trigat en travessar l'oceà tot i que està força malmesa si es compara amb les fotos de quan estava amarrada a Terranova. Té unes dimensions d'uns vuit metres de llargada per dos d'alçada. Uns funcionaris de duanes han inspeccionat l'estructura però no hi ha trobat res sospitós i ara el Mayo County Council haurà de decidir què en fa.

GALERIA DE FOTOS a sota

URL curta: bit.ly/2fQ1RVO

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt