Dia nacional dels objectes robats però recuperats

Dia nacional dels objectes robats però recuperats El fanalet blau de la Garda / Foto: Liffey

La Garda va celebrar ahir el Dia Nacional dels Objectes Recuperats engegant una campanya que té l’objectiu que els qui hagin estat víctimes de robatoris intentin recuperar les seves pertinences mitjançant les fotos disponibles al compte de la policia a flickr o passant per algunes comissaries, on hi ha fotos de tot el que s'ha confiscat durant els darrers divuit mesos als molts grups de malfactors que treballen alegrement arreu del territori.

L'any passat es van produir uns 24.000 robatoris i els objectes més cobejats pels delinqüents, a banda de diners, van ser joies, telèfons mòbils, càmeres i eines d'alt valor. Segons la Garda, la majoria d'objectes recuperats acaben a mans del seu propietari legítim tot i que en algunes ocasions no és possible d'identificar-lo.

Segons Jack Nolan, Sotscomissari en Cap, és molt frustrant no poder identificar el propietari i és per això que recomana de marcar els objectes; com a exemple il·lustratiu hi ha el cas d'un turista alemany que va poder recuperar la seva bicicleta de 9.000 euros en haver-hi posat inscripcions identificadores.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2d86P2m

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt