A Merrion Road el dimoni apareixerà en forma de cep

A Merrion Road el dimoni apareixerà en forma de cep L'església de Merrion Road i el pàrquing / Foto: Google Maps

Fergus O'Connor, el capellà de l'església de Nostra Senyora Reina de la Pau, situada a Merrion Road (sud de Dublin), ha decidit de castigar els pecadors que sense anar a missa ni posar els peus dins de l'església deixen el cotxe a l'aparcament aprofitant que no s'ha de pagar. Així doncs, a partir d'ara, una empresa privada gestionarà l'aparcament i flagel·larà els automobilistes infidels.

De tota manera i com a mostra de caritat cristiana, els primers 45 minuts seran gratuïts per a tothom i no es verificarà si qui hi deixa el cotxe ha anat a pregar o a posar una espelma a Sant Cristòfol, patró dels conductors. O'Connor assegura que el nou sistema està basat en l'honestedat i que els 45 minuts és el temps estimat requerit per assistir a una missa, pregar o posar una espelma. Qui sigui enxampat deixant el seu vehicle al pàrquing durant més de 45 minuts es trobarà amb el dimoni, que tindrà forma de cep.

El problema és força habitual a les esglésies que tenen aparcament i de tant en tant es donen situacions una mica tenses, com quan hi ha un funeral i els assistents no poden aparcar el cotxe perquè està ple de gent aliena a la cerimònia que l'ha deixat allà per tal d'estalviar-se uns calers.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2crv5ZF

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt