La llegenda de Sant Patrici explota a la cara del patró

La llegenda de Sant Patrici explota a la cara del patró Una reproducció d'un vitrall de Sant Patrici / Foto: St Patrick's Cathedral via FB

Dimecres de la setmana passada, Diego Pastori, un ciutadà brasiler resident a Dublin, va tenir la desagradable sorpresa de trobar-se una serp a la seva habitació. Segons explica Pastori, quan se n'anava a dormir va veure una aranya, d'una mida normal, de les habituals, però com que era la primera vegada que en veia una a la seva habitació en els tres anys que fa que hi viu va decidir de cercar-ne més.

D'aranya no en va trobar cap més però quan va enretirar una mica el llit va veure que hi havia una serp de color groc al costat de la finestra; en un primer moment va pensar que era una broma del seu company de pis però en veure que es movia va trucar a la Garda immediatament. Curiosament, els agents de la Garda també pensaven que era una broma i van haver de veure la serp de 75 cm per creure-s'ho.

El safari va durar fins la una de la nit quan un agent va aconseguir fer entrar la serp dins d'una capsa i com que a aquella hora no hi havia cap especialista que se'n pogués fer càrrec, el rèptil va passar la nit en una comissaria. Es creu que la serp, que no és verinosa, podria ser d'algun veí a qui se li ha escapat i és que segons Gillian Bird, de la Societat Dublinesa per la Prevenció de la Crueltat Contra els Animals (DSPCA), les serps són molt escàpoles i aprofiten la mínima oportunitat per a fer-ho; aquest any ja se n'han trobat vuit.

Malgrat esser del Brasil, un país on hi ha molts rèptils de totes les mides i formats, Pastori ha explicat que li fan por les serps i que totes les que havia vist fins ara estaven en captivitat. Tot i l'ensurt, el brasiler ha trobat molt divertit el fet que la casa on ha aparegut la serp estigui a Patrick Street (Dublin 8), just davant de la Catedral de Sant Patrici, de qui diu la llegenda que va fer fora d'Irlanda totes les serps que hi havia a l'illa.

Font: Irish Times

URL curta: bit.ly/2b7mqPD

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt