Conduir un autobús per Dublin és cosa de milionaris

Conduir un autobús per Dublin és cosa de milionaris Un autobús a O'Connell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Al sorteig de l'EuroMillions de divendres passat hi va haver una única butlleta, venuda a Irlanda, que va encertar els cinc números i les dues estrelles, fet pel qual va emportar-se el pot acumulat de 24 milions d'euros. A mesura que va anar passant el cap de setmana es va confirmar el que en un primer moment era només un rumor: els guanyadors són 22 treballadors de Dublin Bus, 21 conductors i un inspector, que de fa temps formen un sindicat, és a dir, que juguen a la loto junts, un fet força habitual a moltes empreses.

De mica en mica s'ha començat a saber més detalls dels afortunats, que tenen la base a la cotxera de Broadstone (Dublin 7) i que estan entre la cinquantena i la seixantena; així doncs, a alguns ja no els manca gaire per a jubilar-se. De tota manera, segons explica David McCarthy, un supervisor de la cotxera, la majoria continuarà treballant, això sí, permetent-se algun caprici per a ells i les seves famílies.

De moment l'afectació ha estat nul·la i tots els que tenien torn el dilluns al matí van presentar-se a la feina. Els afortunats condueixen els autobusos que fan les rutes 25, 38, 39, 66 i 67, que donen servei a l'oest i nord-oest de Dublin així com a poblacions del comtat de Kildare.

Font: Herald

URL curta: bit.ly/29m3n0s

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt