Lufthansa evidencia la baixa capacitat hotelera de Dublin

Lufthansa evidencia la baixa capacitat hotelera de Dublin El Shelbourne Hotel a Saint Stephen's Green, Dublin 2 / Foto: Liffey

El fet que Irlanda sigui el darrer tros de terra per on passen els vols que segueixen la ruta transatlàntica té com a resultat que quan es produeix una emergència, tant de mecànica com de mèdica, els avions facin mitja volta i aterrin en algun aeroport irlandès, sobretot al de Shannon, el més occidental, i en menor mesura al de Dublin.

De vegades la parada dura molt poc i l'avió pot reprendre el vol però d'altres s'ha de quedar a l'aeroport perquè és una averia greu o perquè surt a compte més que no pas tornar a l'aeroport d'origen. En cas de romandre a Irlanda els que fan més negoci són els hotels que allotgen els passatgers afectats, que solen ser força nombrosos perquè els avions que creuen l'Atlàntic son de gran capacitat, un Airbus 343 en aquest cas.

Tanmateix, ahir el vol de Lufthansa entre Frankfurt i Atlanta va deixar en evidència la capacitat hotelera de la capital irlandesa quan després d'aterrar a l'aeroport de Dublin arran d'una emergència mèdica, amb una passatgera sent traslladada a l'Hospital de Beaumont (Dublin 9), va decidir de tornar a Frankfurt en lloc de quedar-se a Dublin.

Malgrat haver emplenat el dipòsit una altra vegada i tenir-ho tot a punt, l'avió no podia volar cap a Atlanta per la restricció de temps màxim que podia treballar la tripulació. El que se sol fer en aquests casos és cercar allotjament per als passatgers i la tripulació però un portaveu de la companyia alemanya va assegurar que, a causa del gran nombre de reserves pel llarg cap de setmana, ahir era festa, no hi havia prou habitacions disponibles a Dublin i és per això que van tornar cap a Frankfurt.

Font: The Journal.ie

URL curta: bit.ly/22KrTv8

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt