Polèmica a Meath per un cartell de races de gos

Polèmica a Meath per un cartell de races de gos El cartell de la discòrdia / Foto: Alan Tobin via FB

Un conseller del Fine Gael pel comtat de Meath, Alan Tobin, va encendre ahir les xarxes socials després de vanagloriar-se per l'erecció d'uns cartells, que ell mateix havia demanat, en diversos parcs del comtat i en què s'especifica les condicions a complir pels propietaris de gos segons la raça de l'animal.

Les races incloses al cartell són les considerades més perilloses, de les quals Tobin assegura sentir-se sorprès de com hi pot haver famílies que els tinguin de mascota atesa la seva perillositat. Entre d'altres hi ha diverses variants del Bull Terrier, el Dòberman, el Pastor Alemany, l'Akita Japonès i el Rottweiler. Els gossos que apareguin al cartell han d'anar lligats i dur un morrió en tot moment; al collar hi ha de constar el nom del propietari, que haurà de tenir més de 16 anys, i l'adreça.

La reacció al seu post a Facebook va ser massiva, més de 200.000 comentaris, i la majoria eren en contra, acusant el conseller d'ignorant i denunciant que la llista de races era totalment inexacte i sense cap base. De tota manera, l'acarnissament amb Tobin va ser tan gran, fins i tot violent, que hi va haver gent que li va mostrar el seu suport tot criticant l'agressivitat d'alguns propietaris de gos.

URL curta: bit.ly/1TP3hxm

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt