Al Wild Atlantic Way els lavabos també són salvatges

Al Wild Atlantic Way els lavabos també són salvatges Un lavabo públic a la Bull Island de Dublin / Foto: Liffey

Una de les iniciatives turístiques més exitoses dels darrers anys ha estat el Wild Atlantic Way, amb un traçat que recorre la costa oest i on destaca el costat més salvatge d'Irlanda, amb poblets, muntanyes, penya-segats, illots i platges verges de difícil accés. De tota manera, el feedback rebut dels turistes revela que hi ha un altra cosa molt salvatge que no surt a cap prospecte ni guia: els lavabos.

En aquest sentit, les autoritats locals de l'oest del comtat de Cork han reconegut que els lavabos públics que hi ha a la seva zona no arriben als estàndards mínims que s'esperarien en ple segle XXI i que això queda reflectit als llibres de visites o suggeriments que hi ha a les oficines de turisme, a destacar la zona al voltant de Clonakilty.

De tota manera la situació hauria de millorar properament puix que el Cork County Council ha decidit de posar fil a l'agulla i resoldre el problema el més aviat possible. Segons sembla, els lavabos que estan millor són els de Baltimore però reformar la resta i deixar-los al mateix nivell costaria massa diners; una solució seria demanar una ajuda al govern tot i que també es podria cercar la col·laboració de les entitats locals que es beneficien del turisme.

Font: Irish Examiner

URL curta: ow.ly/XS7lq

Torna a dalt