Els permisos d'obres a Cork a mans dels ratpenats

Els permisos d'obres a Cork a mans dels ratpenats La Saint Patrick´s Hill de Cork / Foto: Liffey

Fins ara només es tenia constància que Gotham City, amb el seu ciutadà il·lustre Batman impartint justícia davant de tot tipus de malfactors, era l'únic lloc del món on els ratpenats imposaven la seva llei però les nombroses crítiques rebudes pel Cork County Council han revelat que en algunes zones d'aquest comtat també són els mamífers voladors els qui decideixen, si més no a l'hora d'atorgar permisos urbanístics.

En aquest sentit, alguns ciutadans que han demanat un permís d'obres per tal de construir un edifici, ja sigui residencial o comercial, han rebut com a resposta el requeriment d'encarregar a un expert un estudi sobre l'impacte que tindria la nova construcció a la vida dels ratpenats, tant si és un lloc on ja hi ha una colònia o on podria establir-s'hi com si és enmig d'una ruta de vol. El requeriment existeix fins i tot quan no hi ha cap evidència de l'existència dels animals en aquella zona concreta.

Entre les crítiques més destacades hi ha la del conseller del Fine Gael al County Council, Gerard Murphy, que ha denunciat que els buròcrates de Brussel·les s'han begut l'enteniment amb unes directives sobre protecció de fauna i flora que han anat massa lluny. Murphy afirma haver vist diverses sol·licituds de permisos i malgrat que haurien de ser aprovades sense gaires problemes, el tema dels ratpenats les retarden i creen despeses innecessàries addicionals, amb l'agreujant que aquests animals fa milers d'anys que s'adapten a l'entorn gràcies al fet de disposar d'un sofisticat sistema d'ultrasons.

Font: Irish Examiner  

URL curta: ow.ly/Xc4mq

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt