Ryanair supera els cent milions de passatgers anuals

Ryanair supera els cent milions de passatgers anuals Un avió de Ryanair a l'aeroport de Dublin / Foto: Liffey

Malgrat ésser l'empresa del sector aeri que més crítiques rep, això sí, per gaudi del seu director general Michael O'Leary, el 2015 va ser un any de rècord per a Ryanair, que ha esdevingut la primera companyia aèria en transportar més de 100 milions durant un any, més concretament 101,4 milions; aquesta xifra representa un augment del 17% respecte a l'any passat.

A més, l'any 2016 encara podria ser millor, sobretot en volum de passatgers a Irlanda, car Ryanair ha anunciat l'obertura d'una nova base a Belfast, que serà la setanta-setena de la seva xarxa. Fins al 2010 la companyia ja havia volat a la capital nord-irlandesa però va deixar de fer-ho arran del retard en l'allargament de la pista de l'aeroport George Best Belfast City Airport.

De tota manera, en aquesta nova etapa Ryanair tornarà a ser com marca el cànon de la casa tendint a volar a aeroports una mica allunyats i s'instal·larà al Belfast International Airport, situat a la població d'Aldergrove, que queda a uns 23 km del centre de la ciutat, “aquí al costat” segons el director de màrqueting de Ryanair, Kenny Jacobs; per contra, el George Best queda a 4 km.

Font: Newstalk

URL curta: ow.ly/WNo6s

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt