El Copper Face Jacks: la Sodoma i Gomorra de Dublin

El Copper Face Jacks: la Sodoma i Gomorra de Dublin El Copper Face Jacks a Harcourt Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Durant el Tubridy Show d'ahir a l'emissora de ràdio 2fm va tornar a confirmar-se la fama de Sodoma i Gomorra que té la discoteca (nightclub) Copper Face Jacks, situada a Harcourt Street (Dublin 2), amb la lectura d'una carta anònima en què una dona del comtat de Laois buscava l'ajuda de tot el país per trobar el Seán, un home del comtat d'Armagh amb qui va passar una nit boja fa molt de temps; fruit d'aquella nit va néixer un nen que ja té onze anys.

Segons explica la carta llegida per Ryan Tubridy, la trobada va tenir lloc el dissabte 2 d'agost del 2003, just el dia abans del partit de futbol gaèlic entre Laois i Armagh. Cadascú hi va arribar amb els seus respectius amics però se'n van separar, acabant la nit al Bewley's Hotel de Ballsbridge (Dublin 4). L'endemà al matí van acomiadar-se i allà va acabar-se la història. La dona assegura que no vol reclamar res, atès que està casada i és feliç, però que li faria gràcia retrobar el pare del seu fill.

El Copper Face Jacks és el lloc de Dublin on la gent va a lligar descaradament i l'època més calenta és a l'estiu, quan els seguidors dels comtats que juguen partits de l'All Ireland al Croke Park hi van a passar una bona estona aprofitant que no estan tan controlats com ho estarien al seu poble. Bàsicament, és un lloc molt freqüentat per gent de fora de Dublin, els coneguts popularment com a “culchies”, que seria l'equivalent irlandès al català “ser de comarques”.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/meUa

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt