Als autobusos de Dublin la gent s’hi deixa de tot i més

Als autobusos de Dublin la gent s’hi deixa de tot i més Els mòbils perduts als autobusos / Foto: Dublin Bus via Twitter

A l'oficina d’objectes perduts de Dublin Bus situada a Earl Place (Dublin 1) s'hi amunteguen claus, carteres, paraigües, ulleres, telèfons mòbils, etc. i és que la gent és molt descuidada i s'ho deixa tot pels llocs. Entre els objectes més curiosos de l'oficina hi ha una guitarra acústica o una planta que, per l'embolcall, era per regal; de moment la reguen i sobreviu.

Segons Seán Hyland, un dels empleats de l'oficina, els autobusos on més objectes es perden són els del Nitelink, el nocturn del cap de setmana, fet que no hauria d'estranyar perquè alguns dels usuaris hi pugen després d'haver passat una nit de festa i no paren gaire atenció. El tipus d'objecte també depèn de l’època de l'any i ara a l'hivern és moda d'oblidar-s'hi bufandes i barrets.

L'objecte estrella dels despistats és el telèfon mòbil, 141 durant el mes de novembre, fins al punt que Dublin Bus fa una piulada setmanal, cada dimarts, amb una foto dels mòbils que han trobat als vehicles de la flota i que no han estat reclamats immediatament. De tota manera n'hi ha alguns que són força antics i hi ha qui fa broma dient que la gent l'ha oblidat expressament a fi de tenir una bona excusa per a comprar-se'n un de nou.  

Font: Herald

URL curta: ves.cat/h4Q7

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt