Apostes per un Nadal blanc, Dublin es paga 9 a 4

Apostes per un Nadal blanc, Dublin es paga 9 a 4 Upper Gardiner Street (Dublin 1) al desembre del 2010 / Foto: Liffey

Arriba el desembre i com d'habitud, les cases d’apostes bullen amb un clàssic que consisteix en jugar-se calers a que hi haurà un Nadal blanc, tot i que no n'hi ha prou que hi hagi neu al carrer sinó que també s’ha de complir la condició que nevi el dia 25 de desembre.

Aquesta “clàusula” va crear certa polèmica l’any 2010 perquè els carrers de bona part d'Irlanda eren coberts de neu però la majoria de cases d’apostes no van pagar perquè no va caure neu el dia de Nadal. Actualment a Boylesports es paga 9/4 a que nevarà a Dublin (9 euros de premi per 4 jugats), 3/1 a Galway, 10/3 a Cork i 10/1 a Barcelona.

Un altre clàssic és l’opinió d'un carter de Donegal que fa la predicció meteorològica a llarg termini en funció del comportament dels animals i de la flora; el Nadal del 2010 la va encertar i per a enguany ha dit que sí que nevarà. També coincideix amb aquesta predicció el gurú neozelandès de la meteorologia que va predir l'estiu mediterrani que va viure Irlanda el passat mes de juliol i que es basa en el moviment del sol, la lluna i la marea.

URL curta: ves.cat/hFNE

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt