Demanen tancar la plaça del Central Bank per les nits

Demanen tancar la plaça del Central Bank per les nits Banda oest de la plaça del Central Bank, Dublin 2 / Foto: Liffey

El jutge Hugh O’Donnell ha demanat que des de les 12 de la nit fins a les 7 del matí es tanqui la plaça que hi ha al voltant del Banc Central d’Irlanda a Dame Street (Dublin 2) per tal d’evitar baralles com la protagonitzada de matinada fa unes setmanes per un jove de 22 anys de Lucan (Comtat de Dublin). El noi, cambrer de professió, ha estat acusat de desordre públic i haurà de pagar 300 euros a una entitat caritativa si vol evitar una condemna.

El fet que la plaça sigui una de les sortides principals de la zona d’esbarjo de Temple Bar implica que el lloc s’ompli de gent, alguns amb alguna pinta de més, i és llavors quan comença un dels clàssics de la nit dublinesa: dues persones borratxes barallant-se i quan al cap d'una estona hi intervé la policia els protagonistes de la trifulga no saben per què es barallaven.

En cas que tiri endavant la proposta del jutge s’hauria de construir una tanca perquè actualment és una plaça oberta i només hi ha una reixa de seguretat que envolta la façana del Banc Central a la banda de Dame Street.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/hrMu

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt