Un taxi aquàtic travessa la badia de Galway en mitja hora

Un taxi aquàtic travessa la badia de Galway en mitja hora El taxi aquàtic / Foto: Ballyvaughan Bay Hop

Els habitants del comtat de Clare que vulguin anar a Galway ara hi podran arribar més ràpid reduint el temps de trajecte d’una hora a només 30 minuts. No és que hagin inaugurat una autopista de quatre carrils o hagin construït una línia fèrria sinó que des de dilluns hi ha un servei de taxi aquàtic que travessa la badia de Galway des de Ballyvaughan (Co. Clare) en línia recta sense haver de fer tota la volta que requereix la via terrestre ni patir els clàssics embussos que es formen a l’entrada de la ciutat.     

De moment hi haurà un període de prova i si té èxit, l’empresa que gestiona el Ballyvaughan Bay Hop podria establir un servei permanent. Els primers a utilitzar el servei, operat amb una barca de 12 places (foto), van ser turistes i gent que treballa a Galway, alguns dels quals troben molt exòtic el fet d’anar a la feina en barca. A més, l’horari els va molt bé perquè arriben a destinació a les 8h15.

El preu d’un bitllet senzill és de 12 euros, el d’anada i tornada és de 20 euros i la targeta de 10 viatges costa 80 euros. Hi ha dos serveis diaris de dilluns a dissabte amb sortida de Ballyvaughan a les 7h45 i a les 11h00 i tornada des de Galway a les 8h45 i a les 12h00.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/hlKV

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt