Vuit parcs de Dublin designats com a zones tranquil·les

Vuit parcs de Dublin designats com a zones tranquil·les Entrada del Blessington Basin, Dublin 7 / Foto: Liffey

L’ajuntament de Dublin, sempre preocupat pel benestar dels seus ciutadans, ha designat vuit parcs de la capital com a zones tranquil·les que serviran per a alleugir l'estrès a tots aquells que vulguin gaudir d’un moment sense el soroll ambiental excessiu permanent que hi ha en algunes zones de la ciutat i és que, segons dades municipals, fins i tot per la nit un 23.5% dels dublinesos ha de suportar un nivell de soroll classificat com a inapropiat.

Per a Michael Philips, director municipal de Trànsit, aquesta mesura està pensada per protegir unes zones específiques i és molt més fàcil d’implementar que no pas fent grans mesures per tota la ciutat puix que, a més de ser massa costoses, serien molt difícils de dur a terme. En aquestes zones s’hauran de complir una sèrie de normes en relació amb la contaminació acústica.

Els vuit parcs són: Blessington Basin (Dublin 7), Cabbage Gardens (Dublin 8), Edenmore Park (Dublin 5), Saint Anne’s Park (Dublin 5), Mount Bernard Park (Dublin 7), Dollymount Strand (Dublin 3), Palmerston Park (Dublin 6) i Ranelagh Gardens (Dublin 6).

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/hjXb

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt