La badia de Dublin tindrà un creuer turístic

La badia de Dublin tindrà un creuer turístic El vaixell Saint Bridget / Foto: Dublin Bay Cruises via Facebook

La capital irlandesa incorporarà properament una nova atracció turística que serà del tot diferent al que fins ara es pot trobar a la ciutat: un creuer anomenat Saint Bridget amb 147 places, totes de seient, que durant noranta minuts recorrerà la badia de Dublin de punta a punta, és a dir, des de Howth, al nord, fins a Dún Laoghaire, al sud. Ara hi ha un creuer però només recorre el Liffey i no surt a mar obert. 

L’empresa que durà a terme el creuer és la Dublin Bay Cruises i és propietat de la mateixa família que opera el servei de ferris entre les illes Aran i Ros a Mhil, a la regió de Connemara (Comtat de Galway), amb uns 35.000 passatgers anuals. Ara s’està en espera de rebre la llicència del departament de Transport i un cop tot estigui en ordre començaran els viatges.

Segons les previsions de l’empresa, que ha invertit 750.000 euros en el projecte, el creuer atraurà unes 50.000 persones entre Setmana Santa i octubre, que és el període durant el qual hi haurà servei. El preu del viatge serà de 19 euros per als adults i d'11 per als menors de 12 anys, només anada. També hi haurà paquets familiars i descomptes als bitllets del DART per als qui es desplacin fins a Howth o Dún Laoghaire en el tren de rodalia.

Durant la travessia hi haurà un servei d’àudio amb diverses explicacions sobre els llocs d’especial interès com l’Ireland’s Eye i l’illa de Dalkey, entre d’altres. Una altra atracció del viatge serà la més que probable visita de la fauna que habita la badia, en especial la comunitat de foques grises i diversos ocells marins.

Font: Evening Herald

URL curta: ves.cat/ecIT

Foto original

Torna a dalt