Els productes de fals bronzejat al top de robatoris a farmàcies

Els productes de fals bronzejat al top de robatoris a farmàcies Una farmàcia al centre de Dublin / Foto: Liffey

Segons una enquesta realitzada per l’Irish Pharmacy Union entre els seus membres, les farmàcies van frec a frec amb les oficines de correus a l’hora de ser víctimes de delinqüents i un 90% de les que van respondre van assegurar haver sofert robatoris; d’aquests, en un de cada quatre casos hi havia involucrada una arma. A més, els robatoris no són fets puntuals i un 84% de les farmàcies afirma que han rebut més d’una “visita”.

A fi de combatre el problema la majoria de comerços, un 95%, ha instal·lat càmeres de vigilància i dos terços han contractat un agent de seguretat. A destacar la poca confiança de les farmàcies en la policia i el sistema judicial, cosa que fa que un 50% decideixi no presentar denúncia en creure que al delinqüent no se li imputarà cap càrrec.

Entre els malfactors que roben intentant passar desapercebuts, els "shoplifters", hi ha força unanimitat a l’hora de triar el que s’emportaran sense pagar i els productes estrella són els de cosmètica, sobretot el fals bronzejat (fake tan) i és que a Irlanda bronzejar-se de manera natural és molt difícil...

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt