Altera la matrícula amb cinta adhesiva per no pagar

Altera la matrícula amb cinta adhesiva per no pagar Una matricula amb el zero alterat / Foto: Liffey

Un veí del Clondalkin (Dublin 22) ha estat jutjat per haver alterat, d’una manera molt matussera, la matrícula del seu cotxe i d’aquesta manera poder omplir el dipòsit de benzina i marxar sense pagar els 64 euros que va posar. Els fets es remunten al 29 d’octubre del 2011, quan l’acusat va barallar-se amb la seva xicota i per tal d’esbargir-se una mica va decidir d’anar a fer una volta amb el cotxe.

En veure que no quedava benzina però que tampoc duia calers, va tenir la genial idea de col·locar una tira de cinta adhesiva negra a la matrícula convertint un 0 en un 8. Tanmateix, amb el nivell del nyap, la policia no va tenir gaires problemes per a esbrinar la matrícula correcta a través de les càmeres de seguretat de la benzinera i va detenir l’home.

Tenint en compte que era el seu primer delicte i que quan la policia va anar a casa seva els seus pares van pagar els 64 euros, el jutge ha estat força benèvol i ha dit a l’acusat que si fa una donació de 300 euros a l’ONG Simon Community, que ajuda gent sense casa, s’estalviarà una condemna.

Font: Evening Herald

2 comentaris

 • El Trabucaire de Les Corts

  Escrit per El Trabucaire de Les Corts

  Dimarts, 11/12/2012

  mola el peacho currele que s'ha fotut el tiu per falsificar la matrícula. Només ho podria haver fet millor si haguès afegit el dibuix d'una titola XXL a la zona blava, just sobre les sigles d'Irlanda.

  Report
 • Isaac

  Escrit per Isaac

  Dimarts, 11/12/2012

  Colló, quin bon rollo de jutges aquests irlandesos. Dono el meu suport incondicional a aquests tipus de condemnes.

  Report

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt