Protesta contra el comerç de pell d’origen animal

Protesta contra el comerç de pell d’origen animal Protesta davant de la botiga Barnardo a Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

English version HERE

Unes 20 persones pertanyents a la Coalició per l’Abolició del Comerç de Pells Animals van manifestar-se ahir a la tarda contra la indústria de la pell de visó, guineu, conill, ós rentador, chinchilla, coiot, marta gibelina i llop, entre d’altres.

La protesta va tenir lloc de dues a tres davant de la botiga Barnardo a Grafton Street (Dublin 2) que, com diu el seu rètol, porta exactament 200 anys éssent famosa per vendre roba produïda amb pell animal. Abans, d'una a dues, havien estat davant d'un altre establiment, el Sydney Vard Furriers, no gaire lluny del Barnardo.   

Segons els organitzadors, Irlanda té una indústria secreta on cada any se sacrifiquen més de 200.000 animals i la legislació que van preparar els Verds per acabar amb aquesta pràctica va ser desada en un calaix pels nous inquilins del govern, el Fine Gael.

Nogensmenys, diverses administracions locals i ajuntaments han aprovat mocions en contra d’aquest comerç però de moment no han tingut cap resultat pràctic perquè no tenen validesa legal. Malgrat tot, es considera un primer pas per acabar amb aquest comerç a Irlanda.

A banda d’exhibir pancartes també van repartir pamflets on s’explicaven les horroroses condicions de les granges de cria i on s’adjuntava una llista negra, tant de les granges que hi ha repartides per Irlanda com dels establiments que venen articles de pell a Dublin.

Per a més informació www.naracampaigns.org

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt