Centenars de núvies reclamen l’anell de Mayo

Centenars de núvies reclamen l’anell de Mayo L'anell perdut a Mayo / Foto: Mayo Mountain Rescue Team

Des que el passat 11 d’agost l’Equip de Rescat de Muntanya del Comtat de Mayo va fer públic que havia trobat una caixeta amb un anell d’or i un diamant a dins el telèfon de l’entitat no ha parat de sonar amb centenars de trucades de núvies que el reclamen. Robert Hunt, membre del grup, creu que la majoria de trucades són de bona fe i és que, pel que sembla, perdre un anell és una cosa molt habitual. Se’l van trobar durant un acte per a recaptar fons a Westport.

Malgrat l’allau de trucades  l’anell continua sense trobar la seva propietària i han posat una foto a la seva web per facilitar les coses. A fi d’evitar les possibles oportunistes no es mostren alguns detalls molt específics com una inscripció a la part interior, una data antiga, que només hauria de conèixer qui el portava i que indica que la persona ha estat promesa des de fa molt de temps.

En un primer moment el van portar a un joier que va certificar que el diamant de 9 quirats tallat en zafir era de veritat i que el valor estimat seria d’uns 1.000 euros, tot i que el valor sentimental era el que més hauria de preocupar a qui el va perdre. Si no hi ha cap reclamació abans d’un any i un dia l’anell passarà a ser propietat de l’equip de rescat encara que esperen no arribar a aquest extrem.

Font: Irish Independent

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt