Possibles problemes de proveïment a Tesco per vaga

Possibles problemes de proveïment a Tesco per vaga Camió d'Eddie Stobar a l'exterior del Tesco de Prussia Street, Dublin 7 / Foto: Liffey

Els establiments Tesco es podrien veure afectats per la possible vaga d'uns 120 conductors de camió de l'empresa Eddie Stobart, que s'encarrega de distribuir les mercaderies als diferents locals del gegant britànic repartits pel territori irlandès. El motiu de la vaga és, segons el sindicat Siptu, el rebuig de l'empresa a negociar algunes millores en les condicions de treball, sobretot en aspectes com el temps de descans i els torns.

Una portaveu d'Eddie Stobart ha replicat dient que les queixes del sindicat són confuses i que el benestar dels conductors ha estat sempre un dels objectius principals de l'empresa. Per demostrar-ho ha afirmat que dues auditories recents de la Road Safety Authority han conclòs que Eddie Stobart compleix totalment amb els estàndards del sector.

La portaveu ha continuat dient que l'actitud del sindicat justificant una vaga contra una empresa que valora les relacions amb els empleats i que ha creat i protegit 700 llocs de treball durant els darrers tres anys era una gran irresponsabilitat. Per la seva banda, Tesco, l'empresa que es veuria més afectada, ha dit que no tenia cap comentari a fer sobre aquest assumpte.

Font: Irish Independent 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt