Prohibiran la roba sexy per a menors

Prohibiran la roba sexy per a menors Establiment Penneys a Parnell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Frances Fitzgerald, secretària d'Estat per a la Infància, ha afirmat que la sexualització dels menors és un assumpte molt seriós i és per aquest motiu que ha dissenyat una directiva prohibint la venda de peces de roba considerada "sexy" per als més petits. Entre d'altres articles que desapareixeran dels prestatges hi ha sostenidors per a nenes de 5 anys, sabates amb taló alt i samarretes amb eslògans provocadors.

El nou codi de roba infantil ha estat elaborat després d'un període de consulta amb les grans superfícies que, malgrat ser acusades per Fitzgerald d'incitar els menors a comprar-se roba d'aquest tipus, han dit que aplicaran la normativa i retiraran tot allò que no s'adapti a la legislació en termes de forma, color i mida. És el cas de les cadenes Penneys i Dunnes Stores.

La secretària d'Estat també ha culpat els pares que, o bé per la pressió de l'entorn o bé per no saber dir que no als seus fills, acaben comprant roba poc apta per a menors. En aquest sentit Fitzgerald assegura que amb la nova normativa s'haurà acabat aquest dilema.

Font: Evening Herald

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt