Bus Éireann instal·la Wi-Fi a la seva flota

Bus Éireann instal·la Wi-Fi a la seva flota Vehicles de Bus Éireann estacionats a Busáras, Dublin 1 / Foto: Liffey

Bus Éireann, l'empresa pública de transport de passatgers per carretera, ha començat a equipar els seus vehicles amb Wi-Fi per permetre als seus usuaris navegar per internet durant els trajectes, alguns dels quals duren més de 4 hores. A més d'accés a internet també permet carregar els ordinadors portàtils o altres aparells electronics a través d'endolls.

De moment les zones amb aquest nou servei són Dublin amb 23 autocars, Galway amb 7 i Cork amb 5 però a final d'abril es preveu que hi haurà 88 vehicles equipats; la inversió total realitzada ronda els 30 milions d'euros. L'empresa ha decidit oferir aquest servei arran de l'èxit que va tenir el període de prova amb uns 10.000 usuaris mensuals.

Sembla ser que el sector públic irlandès ha decidit apostar per la connexió sense fils i en els propers mesos l'ajuntament de Dublin té intenció d'oferir Wi-Fi en els parcs més importants de la ciutat. També Dublin Bus ha començat a fer proves en algunes línies com la 16 i en cas que funcioni l'ampliarà a tota la xarxa.

Font: RTÉ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt