Caos circulatori a causa d'una promoció de benzina a 99.9 cèntims

Caos circulatori a causa d'una promoció de benzina a 99.9 cèntims Preu "real" de la benzina a Dublin / Foto: Liffey

La benzinera Top Oil situada a Usher's Quay (Dublin 8) volia que tots els automobilistes sabessin que havia reobert després d'uns treballs de renovació que han durat 10 setmanes i va tenir la genial idea de vendre 10.000 litres de carburant a 99.9 cèntims. Durant els darrers dies el preu s'ha enfilat fins als 1,65 euros i el preu de Top Oil va provocar histèria col·lectiva creant una cua de fins a 40 cotxes.

En veure el caos que s'havia format en aquesta via principal del centre de Dublin que segueix la riba sud del riu Liffey i que és utilitzada per tots els camions que van cap a l'oest, la policia va demanar als responsables de la benzinera d'acabar amb la promoció. En només dues hores van vendre 5.000 litres i els 5.000 restants a aquest preu especial els oferiran un altre dia, això sí, primer informaran la secció de trànsit de la policia.

No és la primera vegada que aquesta estació de servei és notícia i l'any passat ja va ser condemnada a pagar 14.000 euros per 12 delictes relacionats amb els surtidors de fuel quan després de diverses denúncies dels usuaris a la National Standards Authority of Ireland, l'entitat estatal que s'encarrega de controlar els instruments de mesura, van descobrir que dispensaven menys litres dels que cobraven.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt