Intercanviaran la posició dels ponts Hapenny i Millennium

Intercanviaran la posició dels ponts Hapenny i Millennium El ponts Millennium i Hapenny al centre de Dublin / Foto: Liffey

L'ajuntament de Dublin s'ha vist obligat a intercanviar la posició dels ponts Hapenny i Millennium arran de les múltiples caigudes i lesions durant el cap de setmana fruit del consum abusiu d'alcohol a la zona de Temple Bar. La salomònica decisió s'ha pres després de diverses reunions entre els responsables de l'ajuntament, la policia, el departament de Salut i l'Associació de Propietaris de Pubs de Temple Bar.

L'explicació de les nombroses caigudes és que l'icònic Hapenny Bridge té un cert pendent que no ajuda gaire a les persones que han passat la nit als pubs i han begut massa. A més, també és força habitual que les persones implicades siguin dones que porten sabates de taló alt, sobretot quan van en parelles i cap de les dues pot mantenir-se dempeus.

També hi ha el problema de les aglomeracions atès que aquest pont és la sortida més directa de Temple Bar i això complica les coses perquè la gent no para atenció als esglaons, que són massa llargs per baixar-los o pujar-los amb un sol pas, causant luxacions als turmells dels qui esperaven posar el peu en una posició més baixa. En canvi, el Millennium Bridge té unes característiques que, en principi, haurien de reduir les caigudes puix que és totalment pla i és més ample.

Segons els tècnics de l'ajuntament els dos ponts es desmuntaran i es posaran a la seva nova ubicació alhora per tal de crear les mínimes molèsties al gran nombre d'usuaris que els utilitzen per passar d'una banda a l'altra fent drecera evitant els ponts d'O'Connell o Grattan; es preveu que els treballs durin uns dos mesos. L'associació de comerciants de la zona ha demanat que l'intercanvi de ponts es faci el més ràpid possible per no agreujar encara més la crisi de vendes que afecta a la majoria d'establiments.

Font: Evening Telegraph 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt