Com cada 1 d'abril, a veure qui la diu més grossa

Com cada 1 d'abril, a veure qui la diu més grossa Uns músics ioruba donant la benvinguda a Bertie Ahern / Foto: Wikipedia editada pel Liffey

El dia 1 d'abril és conegut en el món anglosaxó com l'April Fool's, és a dir, el dia de les notícies falses en clau d'humor i hi ha una compteció per veure qui la diu més grossa; a vegades és tan grossa que es veu de seguida però en algunes ocasions, quan la realitat supera la ficció, ja és més difícil. Per exemple l'any passat el controvertit senador David Norris va anunciar la seva candidatura a la presidència de la República i tothom va pensar que era broma.

Aquest any, entre d'altres, el diari Sunday World va fer broma amb l'ex-Taoiseach Bertie Ahern, esquitxat de ple per l'Informe Mahon i que ha abandonat el seu partit de tota la vida, el Fianna Fáil. Segons aquest diari, Bertie Ahern també abandonava Irlanda perquè no tenia res a fer en aquest país i se n'anava cap a Nigèria, on fa uns dies va fer una conferència cobrant 30.000 euros. Continuava la broma dient que havia començat a aprendre ioruba, que era força semblant al gaèlic i que els nigerians li havien dit que ja el parlava gairebé com l'anglès.

El Sunday Business Post publicava que el Fine Gael havia encarregat a un grup de persones una nova versió de l'himne d'Irlanda. Entre els membres escollits hi havia la cangur dels Jedward (representants irlandesos a Eurovisió) i diversos actors còmics. La tria del nou himne es faria a través d'un concurs a la televisió pública RTÉ a l'estil d'X Factor.

El Liffey també va voler-se sumar al festival i va publicar una notícia sobre un intercanvi de posicions entre els ponts Hapenny i Millennium a fi d'evitar les caigudes de la gent que surt de Temple Bar amb alguna copa de més.

Font: The Journal.ie 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt