Melbourne a la recerca de conductors d'autobús irlandesos

Melbourne a la recerca de conductors d'autobús irlandesos Un autobús de l'empresa Ventura a Melbourne, Austràlia / Foto: Wikipedia

Continuen les ràtzies de països com Austràlia a la recerca de treballadors irlandesos i ara ha estat el torn de la Ventura Bus Company, que des del 1924 s'encarrega del transport públic a la ciutat de Melbourne, qui vol contractar fins a 50 conductors per augmentar la plantilla actual de 850 empleats i fer front a la demanda de 25 milions d'usuaris que tenen les seves línies tot i que han assegurat que si n'hi ha més que compleixen els requisits també els contractaran.

El perfil que cerquen és el d'un conductor amb un permís de conduir europeu de la categoria D, un mínim de tres anys d'experiència en línies urbanes i un historial al volant net. Ofereixen una salari de 60.000 dòlars australians (48.000 euros) per 38 hores setmanals amb un contracte de 4 anys i els tràmits del visat arreglats.

L'empresa de Donegal Swilly Bus ha arribat a un acord amb Ventura per gestionar el procés de selecció que es durà a terme el mes d'abril i els seus instructors, juntament amb una delegació d'australians, examinaran els candidats pels carrers de Dublin. No se sap quants conductors irlandesos hi ha a l'atur però molt probablement durant els darrers anys hauran augmentat significativament fruit de la disminució del turisme i del transport en general.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt