El bar del Dáil condona 5.000€ de deute als morosos

El bar del Dáil condona 5.000€ de deute als morosos El Parlament d'Irlanda a Kildare Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

El deute del bar i restaurant del Dáil ja fa anys que és notícia i és que alguns diputats abusen del sistema de crèdit que té l'establiment, sobretot quan deixen o perden el seu escó i s’obliden del que van consumir però no van pagar. En total, l'any passat el deute era d'uns 5.000€, que es repartien en 4.717,06€ del restaurant i 765,23€ del bar.

Malgrat que els responsables del negoci han intentat de cobrar el que els deuen tot contactant els morosos reiteradament, finalment han vist que part del deute és incobrable i han decidit de deixar-ho estar, adduint que representa un import molt petit sobre el volum de negoci, sobretot per als casos més antics, alguns dels quals daten de l'any 2000. També s'ha reconegut que algunes dades no eren gaire acurades.

El fet que hi hagi un bar al Dáil, que s'hauria de considerar un lloc de treball com qualsevol altre, ha estat motiu d'un encès debat, oimés després d'algunes sessions parlamentàries que s'han allargat fins ben entrada la nit en què s'ha vist més d'un diputat anant una mica alegre. El dia en què el bar va fer més calaix durant l'any passat va ser el 10 de març, durant el debat d'investidura d'Enda Kenny com a Taoiseach, amb 11.738,14€ de recaptació. Pel que fa als gustos, la Guinness és, amb molta diferència, la beguda preferida.

Font: Irish Times

URL curta: bit.ly/2tYWD4r

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt