Haskins dóna les despeses electorals a entitats caritatives

Tot i que finalment Dylan Haskins no va obtenir l'acta de diputat per Dublin Sud-est a les eleccions al Dáil de fa un any, els 1.928 vots aconseguits en primera preferència van permetre al jove aspirant poder recuperar part de les despeses electoral atès que va depassar el mínim de vots necessaris, que és un quart de la quota (nombre de vots a partir del qual s'obté l'escó).

De candidats independents que proven sort a les eleccions n'hi ha molts però Haskins destacava per sobre de tots per la seva joventut (23 anys) i per la seva semblança amb el cantant australià Jason Donovan. Aquests dos factors van fer que els seus cartells electorals penjats al centre de Dublin causessin furor entre les joves de la capital.

L'import global de les donacions és de 10.000 euros que es componen dels 8.700 euros reemborsats per la Comissió Electoral més el superàvit generat pels donatius fets per particulars a la candidatura de Haskins. El “premi” ha estat molt repartit i la majoria d'entitats triades per l'equip de campanya són de caire social i de drets civils.

Font: Irish Times 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt