El govern fa el buit a la Web Summit, que marxa a Lisboa

El govern fa el buit a la Web Summit, que marxa a Lisboa La Web Summit de l'any passat / Foto: Web Summit via Twitter

Fa uns dies els organitzadors de la Web Summit, una trobada amb els gurus d'internet, van anunciar que a partir de l'edició de l'any que ve la cimera se celebraria a Lisboa i ho van justificar per la deixadesa del govern a l'hora de satisfer les seves demandes, no només econòmiques sinó també de logística, com tallar el trànsit en alguns carrers o atorgar certa preferència als convidats VIP. Com a prova van publicar alguns correus electrònics intercanviats amb diversos departaments del govern en què alts funcionaris mostraven força desgana amb el tema.

Semblava que la cosa s'havia calmat però ara s'ha sabut que ni el Taoiseach Enda Kenny ni cap ministre tenen la intenció de participar a l'esdeveniment, malgrat que entre els aproximadament 30.000 participants hi va la flor i nata del sector i se solen tancar acords milionaris entre països que volen atraure inversió tecnològica i empreses que cerquen incentius econòmics i fiscals.

La raó adduïda pel departament del Taoiseach per no anar-hi és que Enda Kenny va rebre la invitació massa tard, divendres al vespre, i havia de contestar abans del diumenge al migdia. Segons un portaveu del departament, la carregada agenda de Kenny ha fet que no s'hagi trobat cap forat per anar a la Web Summit tot i que hom creu que és més aviat una rebequeria de nen petit provocada pel fet que la Web Summit hagi decidit de trasllardar-se a Lisboa.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mgnp

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt