Nit d'ambulància per a Leo Varadkar, ministre de Sanitat

Nit d'ambulància per a Leo Varadkar, ministre de Sanitat Una ambulància a Drumcondra, Dublin 9 / Foto: Liffey

Tot i que Leo Varadkar és metge de professió ja fa molts anys que va penjar la bata blanca per poder dedicar-se a temps complet a la política. Durant la primera meitat de la legislatura va ser ministre de Transport però després de la remodelació de govern duta a terme ara fa uns mesos, episodi conegut com a “reshuffle”, va canviar de cartera i va assumir la de Sanitat, probablement més adient per a un metge (o no).

Aquest dissabte passat Varadkar va decidir de combinar les dues coses, transport i sanitat, i va passar el vespre anant amunt i avall amb un equip del Servei d'Ambulàncies per tal de copsar el pa que si dóna (“volia saber com funcionava el servei”), cosa que deu ser difícil de conèixer des d'un despatx ministerial.

El ministre s'ho va prendre molt seriosament i en una de les intervencions, atenent un home que s'havia desmaiat en un club de golf, no va dubtar a agenollar-se i a posar-se els guants per tal de tractar el pacient. La presència de Varadkar va causar sorpresa entre alguns del que eren al lloc dels fets, que van trobar que la seva cara els era molt familiar.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/l_FK

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt