150€ de multa per cada cartell que romangui penjat

150€ de multa per cada cartell que romangui penjat Cartells electorals al centre de Dublin (durant la campanya) / Foto: Liffey

Segons el departament de Medi Ambient, tots els candidats que tinguin cartells electorals penjats dels fanals després d'ahir divendres 30 de maig a les 10 de la nit, una setmana exacta des del tancament dels col·legis electorals per als comicis locals i europeus, s'enfronten a una multa de 150 euros per cartell i si l'han de pagar o no dependrà del que decideixi l'administració local de cada lloc.

Malgrat que durant els darrers dies el nombre de cartells ha disminuït força, encara se'n poden veure uns quants, sobretot de candidats independents que, a diferència dels grans partits, no tenen brigades de voluntaris que els despengin. També, potser per manca d'esma, els partidaris dels candidats que no van ser escollits sembla que els costi més de netejar els fanals.

Al comtat de Kerry, el clan Healy-Rae va tenir uns voluntaris que van penjar uns cartells al cim de la muntanya més alta d'Irlanda, el Carrauntoohil, amb poc més de 1.000 metres, tot i que hi ha rumors, totalment infundats i de broma, que diuen que va ser el cap de la saga, el veterà exdiputat Jackie Healy-Rae, qui va pujar fins al cim en burro. En principi, els cartells ja no hi són.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/ll5v

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

Torna a dalt