Toc d’atenció municipal pels cartells electorals mal posats

Toc d’atenció municipal pels cartells electorals mal posats Cartells electorals a Dorset Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

La competència entre els candidats a les eleccions municipals i europees del proper 23 de maig per tal de penjar un cartell en un bon fanal és ferotge i això ha provocat que en alguns casos no es compleixi la normativa, circumstància que ha obligat l'ajuntament de Dublin a fer un toc d'atenció als infractors i a amenaçar amb retirar els cartells mal posats.

Una de les normes bàsiques és que per motius de seguretat dels vianants els cartells han d'estar a una altura mínima de 2,3 metres però en algunes zones de la ciutat, sobretot al centre on hi ha més competència perquè és on el poden veure més persones, això no és així. L'ajuntament ha començat a enviar patrulles pels carrers a fi de retirar els cartells que estiguin massa baixos i ha assegurat que intensificarà el control durant els propers dies.

Segons fonts municipals, s'ha rebut un gran nombre de queixes pel perill que suposa un cartell a poca altura per a gent amb dificultats de visió o per als nens petits. Un altre exemple d'incompliment de la normativa són els cartells que tapen els semàfors o senyals de trànsit i en aquest cas també seran retirats.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/kq8_

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt