El Dáil debat sobre la legalització del cànnabis

El Dáil debat sobre la legalització del cànnabis El diputat Luke "Ming" Flanagan en una torbera / Foto: Luke "Ming" Flanagan

El diputat independent per Roscommon, Luke “Ming” Flanagan, va presentar ahir al Dáil una proposició de llei per legalitzar el cànnabis i malgrat reconèixer que aquest debat podria semblar molt radical per a la majoria de diputats, Flanagan va assegurar que la gent del carrer hi està d’acord (de debatre-ho). El de Roscommon havia estat fumador de cànnabis però ho va deixar per no córrer el risc d'acabar a la garjola i perdre l'acta de diputat.

La resposta d’alguns dels partits presents al Dáil no va ser gaire positiva: el Fianna Fáil va dir que la legalització del cànnabis era indefensable pel risc social i de salut que podria suposar, afegint que les suposicions de Flanagan tenien mancances. Per la seva banda, el Sinn Féin també va rebutjar de votar a favor de la proposta però va dir que el tema s’hauria de debatre d’una manera calmada i mesurada. El debat continua avui al Dáil.

Font: RTÉ

URL curta: ves.cat/hqV0

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt