La TV del parlament fa augmentar el rebuig envers els polítics

La TV del parlament fa augmentar el rebuig envers els polítics El president del Dáil Seán Barrett i la directora general d'UPC Dana Strong / Foto: Oireachtas

L’empresa de telecomunicacions UPC va començar a emetre a través  del canal Oireachtas* TV a final de l’any passat amb l’objectiu d’apropar la política als ciutadans i millorar la imatge dels parlamentaris. Però un estudi realitzat per UPC sobre els teleespectadors indica tot el contrari: mirar les sessions del Dáil per la tele fa augmentar la inamadversió envers els diputats i només per a un 4% ha millorat la seva opinió en el tema.

Una de les coses que ha sobtat més als usuaris del canal és el comportament d’alguns diputats que ha tingut com a resultat una allau de queixes cap al Ceann Comhairle (president de la cambra) Seán Barrett, que de tant en tant recorda a ses senyories que estan sortint per la tele. A més, la majoria d’enquestats creu que els membres del parlament treballen poc; l’única cosa positiva que veuen en aquest canal és que fa el sistema polític més accessible i obliga els diputats a donar comptes de les seves accions.

Font: Irish Independent

* Paraula que designa el conjunt format per la cambra baixa (Dáil) i l'alta (Seanad)

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt