Als diputats i senadors els costa pagar al bar i al restaurant del Dáil

Als diputats i senadors els costa pagar al bar i al restaurant del Dáil Entrada del Parlament per Kildare Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

El parlament ha fet públics els documents amb els imports impagats que els diputats i senadors tenen acumulats amb el servei de restauració de la cambra; el deute total s’enfila fins als 73.000 euros dels quals 65.000 corresponen al restaurant i 8.000 al bar. Malgrat el nou sistema de recordatoris via enviament trimestral de cartes hi ha 30.000 euros que fa 4 mesos o més que s'haurien d’haver pagat.  

Les dades facilitades sota la Llei de Llibertat d’Informació (Freedom of Information Act) són força detallades en imports però no donen noms. En total hi ha 170 deutors dels quals 12 deuen més de 1.000 euros i el qui té el deute més alt en deu 3.572, dels que 3.166 ja fa més de 4 mesos. També n’hi ha que ja no son membres electes de la cambra.

Un portaveu del parlament ha explicat que el restaurant i el bar ofereixen facilitats de crèdit als diputats i senadors, antics o actuals, per motius pràctics, sobretot quan reben visites de grups com escoles o altres delegacions. Tot i les xifres exposades anteriorment la portaveu diu que la majoria paga abans de 30 dies.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt