Els antics cotxes oficials a la venda

Els antics cotxes oficials a la venda Mercedes Classe S, el model dels cotxes oficials / Foto: Wikipedia

Una de les primeres mesures de cara a la galeria del govern sorgit de les darreres eleccions va ser limitar l'ús del cotxe oficial al Taoiseach, al President de la República i per motius de seguretat al ministre de Justícia. Els exprimers ministres també poden utilitzar un cotxe oficial en ocasions especials però primer han de demanar permís a Enda Kenny que hi ha de donar el vistiplau.

Així doncs, tots els cotxes que havien estat utilitzats pels membres dels governs anteriors van deixar de prestar servei, juntament amb els agents de policia que feien de xofers i que han estat destinats a altres tasques. Com que aquest tipus de coses van força lentes, gairebé un any després d'aplicar la restricció el govern ha decidit vendre tots els Mercedes que no necessita.

El primer que faran serà publicar les bases del concurs públic per tal de trobar un subhastador que organitzi la venda en un futur proper. Probablement el fet que aquests cotxes siguin el símbol de tota una època daurada que ja forma part del passat implicarà que es generi una forta expectació, com ja va succeir durant la subhasta del BMW de Séan Fitzpatrick, exdirector del l'Anglo Irish Bank, que per 3.150 euros va acabar fet carn picada per causes benèfiques.

Font: The Journal.ie 

Torna a dalt