El govern gasta 1,3 milions d’euros en telèfons mòbils

El govern gasta 1,3 milions d’euros en telèfons mòbils La seu de Three als Docklands, Dublin 2 / Foto: Liffey

Per a qualsevol govern que vulgui fer bé la seva feina és molt important que hi hagi una molt bona comunicació entre els qui remenen les cireres als departaments i si es mira tot el que l’executiu de Leo Varadkar s’ha gastat en telèfons mòbils d’ençà del 2017, es podria afirmar amb total seguretat que les comunicacions han de ser exageradament fluïdes.

En aquest sentit, responent a una qüestió parlamentària formulada per Shane Cassells, diputat de l’opositor Fianna Fáil i membre del Comitè de Comptes Públics, el govern ha revelat que durant els tres darrers anys s’ha gastat 1.290.267,35 euros en mòbils per als alts càrrecs i càrrecs de confiança dels diversos departaments governamentals.

Els qui més han gastat en mòbils han estat els de Justícia, amb 410.629 euros, seguits d’Economia amb gairebé 200.000 euros, de Treball amb 160.331 euros i Transport i Turisme amb 148.035 euros. Per la seva banda, el Taoiseach Varadkar va gastar 50.719 euros en mòbils per a 114 membres de la plantilla del seu departament.

Avançant-se a les crítiques d’aital dispendi, Varadkar ha afirmat que el contracte actual de telefonia entre el departament del Taoiseach i l’operadora Three es va signar el passat mes de setembre seguint els estàndards que regeixen la contractació de serveis o compra de béns per part del sector públic, assegurant que el contracte atorgat a Three era el més avantatjós econòmicament.

Font: Irish Examiner  

Torna a dalt