El pagès antitopless de Rihanna perd l’acta de conseller

El pagès antitopless de Rihanna perd l’acta de conseller Rihanna durant el rodatge de "We found love" / Foto: pantalla youtube

Alan Graham, pagès de professió i fins ara conseller de l’unionista DUP (Democratic Unionist Party) a l’entitat municipal d’Ards and North Down Council, no ha pogut revalidar el seu escó després de les eleccions locals celebrades al Nord, en què s’ha elegit 462 conseller entre 819 candidats repartits en 11 entitats municipals. Al districte electoral de Bangor West, on Graham tenia cadira de feia molts anys, hi havia cinc places en joc i la darrera ha anat a parar a mans d’Scott Wilson, de l’Alliance Party.  

De tota manera, el moment de glòria del veterà pagès nord-irlandès no va ser a l’arena política sinó en el món de la música, més concretament el setembre del 2011, quan va convertir-se en estrella en fer aturar la gravació del videoclip "We found love" de Rihanna [vídeo a sota], que tenia lloc en un dels seus camps a la població veïna de Clandeboye. Segons Graham, la cantant de Barbados anava massa lleugera en termes tèxtils i això atemptava contra els seus principis religiosos. Tot i que no surt al videoclip, en algun moment fins i tot es va treure el sostenidor.

El pagès va explicar que la setmana anterior al rodatge havia rebut la sol·licitud per gravar al seu terreny i hi va accedir sense problemes; de fet, no sabia ni qui era Rihanna atès que l'home ja tenia una edat i es considerava un analfabet total en el món de pop. Curiosament, fins i tot va ajudar a transportar material amb el seu tractor o a treure del fang algun dels vehicles de l’equip de filmació que s’hi havia quedat encallat.

Però quan va començar el rodatge i Graham ja marxava cap a casa, va veure la Rihanna lluint la part superior d’un bikini i va pensar que les coses havien anat massa lluny i que trobava inacceptable que allò es fes als seus camps. Així doncs, després de demanar als de l’equip que aturessin la filmació, va parlar amb la cantant. No es va fer pública la conversa però al final van donar-se la mà i la situació no va anar a més.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt